12 MEDALJA ZA AK TAMIŠ NA TAKMIČENJU U VRŠCU

29 oktobra u Vršcu su u organizaciji  AK  Atina održane tradicionalne 7 po redu – Atinske atletske igre.Učestvovalo je 8 klubova iz Srbije i 4 kluba iz republike Ruminije. Takmičenje je održano prema važećim propozcijama ASS-a, uz elektronsko merenje rezultata.

Atletski klub Tamiš je predvodjen trenerom Zoranom Kocićem,  imao sjajan nastup osvajanjem 11 medalja, od toga : 6 zlatnih, 3 srebrne i 2 bronzane.

U trci atletskih škola Nikolina Radovanović je osvojila 2 srebrne medalje i to : u trci na 50m i u trci na 200m.U muškoj konkurenciji takodje u kategoriji atletskih škola Vukašin Trailović je osvojio zlatnu medalju u trci na 50m , kao i bronazanu medalju na deonici od 200m. Vuk Mimić je dvostruki šampion mitinga sa 2 zlatne medalje i to : u trci na 50m i 200m.Stefan Marić je osvojio zlatnu medalju u trci na 200m sa sjajnim rezultatom od 29 sekundi, dok je u trci na 50m osvojio srebrnu medalju. Teodora Dubonjac je u kategoriji  pionirki do 14 godina osvojila bronzanu medalju u trci na 800m.

Sanja Marić je dvostruka šampionka mitinga sa 2 zlatne medalje i to : u trci na 60m kao i u trci na 300m. Ostvarenja Sanje Marić u trkama na 60m i 300m            su prema tablicama o vrednovanju rezultata  – najkvalitetniji u generalnom plasmanu u ženskoj konkurenciji, a treba napomenuti da je rezultat Sanje Marić na 300m – 44,72 za pune 2 sekunde brži od rezultata koji je ostvarila takmičarka u 2 godine starijoj kategoriji..

Za AK Tamiš su takmičili i : Aleksa Nertica, Jelena Vasiljević, Anja Marić, Dunja Predić,Anja Mimić, Saška Radanov, Tereza Kovačević, Andrijana i Đorđe Arsić…

Foto, osvajaci medalja AK  Tamis, Sanja Maric – najuspesnija atleticarka mitinga.