13. ВОЈВОЂАНСКИ ОМЛАДИНСКИ ФЕСТИВАЛ ,,ИГОР СТАНИЋ“ У СУБОТУ У КУЛИ

  1. Војвођански омладински фестивал ,,Игор Станић“, који се изводи у форми маратона будући да се представе играју у току једног дана и да се изводе једна за другом, биће одржан у суботу, 1. јуна, у Културном центру у Кули, са почетком у 16 часова.

Публика ће ове године имати прилику да погледа 4 представе: глумци Малог школског позорја, из Гимназије и техничке школе Стара Пазова, одиграће представу ,,Лари Томпсон“ у режији Софије Милошевић; Удружење грађана ,,Колектив креативних аматера“ Ковачица извешће представу ,,Мамона душе“ на словачком језику, у режији Михала Биреша; глумци Новосадског аматерског позоришта одиграће представу ,,Ово је крај“ у режији Бошка Петрова, а Српски културни центар ,,Стеван Сремац“ из Сенте и Камерна сцена ,,Мирослав Антић“ извешће представу ,,Ожиљак“ Нине Хорват, у режији Маје Радоњић.

Фестивал се организује уз подршку Савеза уметничког стваралаштва аматера Војводине и Културно-просветне заједнице општине Кула, а исти су подржали и Покрајински секретаријат за културу, јавно информисање и односе са верским заједницама и Општина Кула.

Извор: Општина Кула