17 MEDALJA ZA PANONIJU

U organizaciji atletskog kluba „Atina“ iz Vršca 18 maja 2019. godine po šesti put su održane, sada već tradicionalne „Atinske atletske igre“. Atletski klub Panonija nastupio je sa 12 atletičara a osvojeno je i 12 medalja.
U trkama mladjih pionirki Hana Jaramaz je osvojila bronzu na 60m i srebro na 300m dok je Isidora Pavlović u trci na 60m osvojila srebrnu medalju.
U kategoriji starijih pionirki Ana Dragojević je u trkama na 60 i 300m osvojila dve zlatne medalje dok je Jelena Grujičić u istim disciplinama osvojila dva srebra a Lajči Štrkalj u trci na 60m osvojila bronzu.
Juniori Panonije su u trci juniora zauzeli prva 3 mesta i to: Uroš Ostojin zlato, Aleksandar Dugić srebro i Stefan Lazić bronzano odličje.
Veliki povratak osvajanjem zlatne medalje najavio je i senior Vladan Leu koji je u trci seniora na 400m osvojio zlatno odličje.
Zapažen nastup  na 50 i 200 m imali su i  Nina Štrkalj, Sara Damjanović, Valentina Mirkov, Vladimir Mirkov i Emilija Nedeljkovski.

Dva dana kasnije 20. maja, atletičari Panonije su kao i prethodnih godina učestvovali na „Spratakovoj“ uličnoj trci u Opovu u organizaciji atletskog kluba „Spartak“ iz Opova. Učešće je uzelo preko 200 atletičara a Panonija je nastupila sa 9 atletičara koji su osvojili 5 medalja.
U trci dečaka 2012. godišta Lazar Prvulj je osvojio bronzanu medalju na 200m dok je Nina Štrkalj u trci devojčica 2011 godišta ubedljivom prednošću došla do zlatne medalje.
U trci mladjih pionirki na dužini 500m Hana Jaramaz je osvojila srebro dok je Ana Dragojević u kategoriji starijih pionirki na 800 metara takodje zaradila srebro.
U trci juniora Uroš Ostojin je u trci na 1000m takodje bio drugi.
Zapažen uspeh imali su i Lajči Štrkalj, Jelena Grujičić, Andjela Kićović i Isidora Pavlović.
Već narednog vikenda atletičari Panonije imaju nastup na medjunarodnom mitingu u Temišvaru.