18. DEČJI FILMSKI FESTIVAL – KIDS FEST [PROGRAM]

  1. DEČJI FILMSKI FESTIVAL – KIDS FEST

SVET U DEČJIM RUKAMA

20 – 26. oktobar ART BIOSKOP „ALEKSANDAR LIFKA“

Pozivamo vas da i ove godine budete deo čudesnog dečjeg filmskog sveta!

Poštovani, Veliko nam je zadovoljstvo da najavimo 18. DEČJI FILMSKI FESTIVAL – najveću manifestaciju u oblasti kulture i zabave za decu, podržanu od strane Ministarstva kulture i informisanja, navodi subotica.info.

Festival se održava u mnogim gradovima širom Srbije, pa tako i u našem gradu.

U saradnji sa distributerom filmova MegaCom Film, KIDS FEST će se u Art bioskopu „Aleksandar Lifka“ održati u periodu od 20. do 26. oktobra 2022. godine.

Tokom KIDS FEST-a prikazuju se najkvalitetnija filmska ostvarenja koja dolaze iz celog sveta (Francuska, Švedska, Norveška, Rusija…). FILMOVI: Ove godine predstavljamo 6 najnovijih filmskih ostvarenja koja dolaze iz celog sveta.

Program nudi ostvarenja za najmlađe, poput sinhronizovanog animiranog filma „Najbolji rođendan ikada“, kao i filmove „Pocrvenela panda“, „Finikove avanture“, „Enkanto: Magični svet“. Za starije školarce biće dostupan poučni domaći igrani film „Vučje bobice“, dok će gledaoci svih uzrasta imati priliku da uživaju u čarobnom dokumentarnom filmu „Ris“.

PROGRAM:

  • 20. i 21. oktobar od 17:00h – Pocrvenela panda
  • 22. , 23. i 24. oktobar od 17:00h – Finikove avanture
  • 25. i 26. oktobar od 17:00h – Ris
  • 20. i 21. oktobar od 18:45h, 22. – 26. oktobar od 18:30h – Vučje bobice

Mogućnost održavanja organizovanih projekcija za škole/vrtiće u prepodnevnim časovima (uključuje ponudu svih 6 gore pomenutih filmova). Informacije o kartama, kao i o rezervaciji filmskih projekcija za škole/vrtiće:

Art bioskop „Aleksandar Lifka“, Trg žrtava fašizma 5 Tel. 024/527-110

Program kids festa možete pogledati na našoj facebook stranici, kao i na sajtu: www.alifka.org

Izvor: subotica.info