AКЦИJA КОМУНАЛЦА „САЧУВАЈМО НОВОГОДИШЊЕ ЈЕЛКЕ“

Јавно комунално предузеће „Комуналац“ Врбас спроводи акцију  „Сачувајмо новогодишње јелке“ с циљем да се пробуди свест грађана о важности очувања животне средине. 

Због веселе, празничне атмосфере коју украшена јелка ствара, већ деценијама она је обавезан детаљ око којег се породица окупља у току божићних и новогодишњих празника. Природна јелка у дом уноси свежину, лепоту и мирис природе.

Уколико  сте се  и Ви определи да новогодишњу чаролију оживите уз помоћ природне јелке са бусеном, а немате где да је засадите, након празника не треба да је баците. Уместо тога,  можете је донети у Пословну јединицу „Чистоћа“ у Улици Буде Томовића број 7 у Врбасу. Комуналци ће се побринути да јелка нађе своје место у природу.

У присуству дрвећа значајно се унапређује и  квалитет ваздуха.   Дрвеће враћа природне елементе станишта живог света у урбано окружење, а то заједно побољшава квалитет живота становника. 

Ово је прва акција предузећа ове врсте. Ако окитимо природну јелку с бусеном, а после празника је засадимо у природи, на погодно место, односно то уместо нас ураде надлежни у ЈКП “Комуналац“ Врбас, даћемо свој  лични допринос очувању наше околине.

Унапред хвала.