АЛЕКСА ШАНТИЋ И ГАКОВО БОГАТИЈИ ЗА НОВЕ СПОРТСКЕ ТЕРЕНЕ НА ОТВОРЕНОМ

Захваљујући Граду Сомбору и пројекту партиципативног буџетирања, мештани Алекса Шантића добили су одбојкашки терен, а мештани Гакова теретану на отвореном.

Управо су грађани ових насељених места гласањем одлучили да њихова места буду богатија за ове објекте, а данас је Сава Дојић члан Градског већа обишао Алекса Шантић и Гаково како би се уверио да су пројекти које су изгласали мештани, спроведени у целости.

” Интересантно је да се све више месних заједница опредељује за изградњу спортских терена, тако да ћемо у будућности обићи и остале спортске терене. Важно је напоменути да смо са радовима који су изгласани на партиципативном буџетирању ове године почели знатно раније и да ћемо знатно раније завршити него прошле године“, рекао је Дојић.

На терену за одбојку у Алекса Шантићу, асфалтирана је подлога и постављени су нови стубови са мрежицом, док је за теретану на отвореном у Гакову обезбеђено седам нових справа, између осталих справа за фитнесс нордијско трчање, ротирајућа стајалица Тwистер, фитнесс ваздушни ходач и друге.

Извор: Град Сомбор