АЛЕКСАНДРА ЋИРИЋ НОВА ПРЕДСЕДНИЦА ОПШТИНЕ РУМА

Скупштина Општине Рума изабрала је на данашњем XVII заседању дипломирану историчарку Александру Ћирић за председницу Општине Рума.

У свом првом обраћању као председница Општине Рума, Александра Ћирић се захвалила одборницима на пруженој подршци и указаном поверењу, нагласивши да ће се трудити да оправда очекивања.

„Моја врата су свима и увек за све отворена, за све савете и за све критике. Овом приликом вас позивам да се више укључите у стварању лепше и боље Руме. Такође, захваљујем се и господину Слађану Манчићу који је био део тима Српске напредне странке, тима који је радио на изградњи наше Руме. Верујем да ћете сви приметити промене на боље, да ћете моћи поносно и уздигнуте главе да говорите о Руми, нашој општини и свим људима који учествују у нашем раду. Од првог дана бавићемо се бригом о нашим грађанима. Радићемо на повећању приходне стране буџета како би нашим суграђанима омогућили бољу будућност. Такође увећавамо улагања у културу, затим у спорт, инфраструктуру, екологију и безбедност наше деце. Очекујте и велика улагања у здравствени систем и овом приликом могу да вам кажем да ћемо се ми потрудити да вратимо породилиште у нашу Руму. На територији наше општине се годишње роди преко 600 деце и стога су наше суграђанке заслужиле да у свом граду имају породилиште, ми ћемо се потрудити да то и урадимо. У раду ћемо пре свега следити политику Александра Вучића и СНС“, казала је нова председница Општине Рума.

Извор: Општина Рума