АПАТИНСКА МАРИНА ПРОШИРУЈЕ ПОНУДУ У ПРЕДСТОЈЕЋОЈ СЕЗОНИ

Година иза нас је наметнула посебне изазове, а самим тим и другачију организацију. О новинама којима се завршава текућа година и најављује нова сезона, говорила је директорица ЈП за управљање путничким пристаном и марином Апатин.

Текућа година је наметнула нове видове организованих посета, тако да смо ово лето имали заиста много већи број домаћих туриста који су долазили у мањим групама. Оно са чим смо се суочавали је да смо имали проблем када смо требали да их провозамо Дунавом и покажемо им град са воде, те смо морали да ангажујем наш бродић чак и када је било у питању двоје, троје или четворо заинтересованих гостију, рекла је Љиљана Крец

 ЈП за управљање путничким пристаном и Марином Апатин је у ту сврху од данас богатији за нови чамац са мотором.

Идеја која се наметнула је да проширимо нашу понуду. Чамац ће се поред разгледања Горњег подунавља у организованим вожњама за мањи број туриста, користити и за издавање, односно моћи ће да се изнајми, додала је директорица Марине.

Од Љиљане Крец смо сазнали да је чамац поред мотора опремљен и приколицом која је такође често била тражена, а досадашње које су коришћене од УСР „Буцов“ већ дуже време нису у функцији.

Желели смо и на овај начин да изађемо у сусрет нашим корисницима који су тражили да се у оквиру Марине налази једна приколица која би свима помогла при спуштању чамаца. Тако да смо решили и жеље наших корисника и оно што је нама неопходно за рад, рекла је Крецова

Нови Bigfoot чамац ће моћи да се изнајмљује за 300 РСД по сату или за 2.000 РСД за цео дан уз услов да се поседује пловидбена дозвола и дозвола за управљање чамцем. Чамац ће се моћи изнајмити и са водичем, уколико они који желе да га користе немају потребне дозволе. Вредност чамца са приколицом је 696.200,00 динара, а након спроведене набавке, испоручилац је фирма Nautica Elco из Футога.

Извор: Општина Апатин