ATLETSKA TRKA OKO AVALE – VISINSKE PRIPREME AK TAMIŠ

U nedelju 8 jula na lokalitetu Avala kod spomenika neznanom junaku održana je treadicionalna atletska – promotivna trka.Učešće je uzelo nekoliko desetina atletičara/ki, a najmasovnija trka je bila u kategoriji pionira do 14 godina, kao i u kategoriji Veterana starijih od 70 godina. Organizator ove atletske manifestacije je bio Atletski klub Veteran.

Atletski klub Tamiš je učestvovao sa troje atletičara i osvojio je dve medalje.

 U trci pionira Stefan Marić je na deonici od 500m osvojio treće mesto i bronzanu medalju. Danilo Lazić je takodje u kategoroji pionira ali na deonici od 1000m bio odličan i osvojio je drugo mesto i srebrnu medalju. Saška Radanov je utrci pionirki na 1000m prošla četvrta kroz cilj.

Atletski klub Tamiš će od 19 – 26 jula sprovesti sedmodnevne visinske pripreme na planinskoj lepotici – Divčibare u sportskom kampu koji organizuje i finansira sa 4/5 – ine sredtava Grad Pančevo, Zajedno sa 15 – toro atletičara AK Tamiš na Divčibarama će biti još 100 (stotinu) sportista iz drugih sportskih grana, gde će se uz tradicionalno druženje brusiti forma za nastupajuća takmičenja u drugom delu takmičarske sezone.