ATLETSKI MITING BUDUĆIH ŠAMPIONA

Atletska sezona na otvorenom je završena I u toku je pripremni period za zimska dvoranska takmičenja. Kao provera trenutne forme atletičara u Surčinu je u subotu 4 decembra održano takmičenje u dvorani pod nazivom- Atletski miting budućih šampiona. Organizator atletskog mitinga je bio AK Surčin.

Takmičenje je okupilo oko 100 (stotinu) atletičara/ki uzrasta atletskih škola pa do junior/ki. Atletski klub Tamiš je predvođen trenerom Zoranom Kocićem učestvovao sa 8 (osam) atletičarki I zabeležio zapažen uspeh osvajanjem šest medalja.

U trci atletskih škola na deonici od 200m Milica Slavujac je ubedljivo osvojila zlatnu medalju, Jovana Ristić je u svojoj prvoj trci došla do srebrnog odličja a Đurđa Mihajlović koja je takođe debitovala u Surčinu, stigla je treća na cilj I osvojila bronzanu medalju.Sara Marković je osvojila šesto a Lena Gavrilović sedmo mesto.

U trci juniorki u disciplini sportsko hodanje na deonici od 1000m-Milica Bunčić (aktuelna vicešampionka Srbije na 3000m) je bila neprikosnovena I osvojila je zlatnu medalju, dok je Ivana Velimirović u velikoj borbi osvojila bronzano odličje.

Sara Gagić izuzetno talentovana nova nada AK Tamiš je u trci mlađih pionirki na deonici od 1000m pobedila I osvojila je zlatnu medalju.

Dobra organizacija takmičenja od strane AK Surčin uz bogat paket nagradnih trofeja, provera trenutne forme pred nastupajuća takmičenja u dvorani daju dobru prognozu za takmičare /ke AK tamiš.