БАЧКА ПАЛАНКА: УРУЧЕН УЛТРАЗВУЧНИ КОЛОР ДОПЛЕР АПАРАТ ДОМУ ЗДРАВЉА

У среду, 27. маја 2020. године, председник општине Бранислав Шушница свечано је уручио и предао на коришћење ултразвучни колор доплер апарат представницима Дома здравља „Др Младен Стојановић“.

Ова инвестиција најављена је за 2020. годину Основном одлуком о буџету, предвидело се 6,5 милиона динара за куповину ултразвучног колор доплера, који треба да становницима Бачке Паланке допринесе побољшању здрвствених услуга.

Обраћајући се присутнима, председник општине истакао је да ће се и у наредном периоду наставити са улагањем у наше здравство, инфраструктуру, домове здравља, болнице и клинике. „Можемо очекивати велику инвестицију што се тиче Дома здравља. У његову реконструкцију и надоградњу спрата треба да се уложи до пет милиона евра, што ће свакако омогућити квалитетнију здравствену услугу и боље услове за рад за наше лекаре и медицинско особље. Набавка овог апарата омогућиће пацијентима праву здравствену услугу и добре дијагностичке процедуре“, рекао је Шушница.

Директор Дома здравља изразио је захвалност, у име запослених и грађана општине Бачка Паланка, руководству Општине на донацији ултразвучног колор доплер апарата. Он је нагласио да је ово веома значајна инвестиција за рад Дома здравља и употребом овог апарата прошириће се палета дијагностичких услуга.

Извор: Општина Бачка Паланка