БАЛЕТСКА ШКОЛА ИЗ АЛИБУНАРА НИЖЕ УСПЕХЕ

Талентовани ученици балетске школе у Алибунару настављају да нижу успехе. На балетском такмичењу „Класичан и модеран балет“ у Панчеву 17. марта 2019. године, ученици четвртог разреда Основне балетске школе „Димитрије Парлић“ издвојеног одељења у Алибунару, освојили су специјалну награду, и неколико првих и других награда у различитим категоријама, и то:

У категорији класичан балет, соло варијација, Mocart – I награда припала је Аници Петровић, у категорији класична варијација I награду освојио је Алекса Петровић, а у категорији модерна кореографија TrioAnenPolkaI награду освојили су Олгица Бакурски, Илија Јованов и Јана Враговић.

У категорији класичан балет, класична варијација из Pasdetrois, Лабудово језеро, Илија Јованов освојио је II награду, у категорији модеран балет „Бојарка“ Анђела Тодоровић освојила је II награду, док је у категорији класичан балет TrioPasdetrois, из балета „Крцко Орашчић“ II награда припала Аници Петровић, Марији Думитров и Илији Јованов.

Специјална награда за најталентованије учеснике на такмичењу, припала је Алекси Петровићу и Илији Јованов, за извођење класичних варијација. Сви награђени учесници похађају наставу у класи наставника балета Ђорђа Дрљана.

Успеси и награде преданих ученика и наставника балетске школе у Алибунару, доказ су њиховог талента и труда који се увек исплати. Честитамо балетској школи на још једном запаженом успеху и најлепшој промоцији наше општине!