БЕБИ ПАКЕТИ УРУЧЕНИ РОДИТЕЉИМА 158 НАЈМЛАЂИХ СУГРАЂАНА

Племенита акција „Кикиндског беби клуба“, која се у нашег граду реализује од 2014. године, настављена је данас расподелом 158 беби пакета. Градоначелник Кикинде, Павле Марков, даривао је родитеље чији су малишани рођени последњег месеца прошле године, али и током јануара, фебруара, марта и априла. Марков је признао да пријеми попут овог, а годишње буде четири до пет сусрета са најмлађим суграђанима и њиховим родитељима, увек буду проткани најфинијим емоцијама:

– Ово је, пре свега, знак пажње и потврда да мислимо на вас. Трудимо се да такви буду и ови беби пакети. Родитељима и малишанима смо наменили мултифункционалне столице за храњење. Наш циљ и јесте да родитељима помогнемо и створимо услове за што лепше и безбрижније одрастање њихове деце- поручио је Марков. Појединачна вредност беби пакета износи око 8.000 динара. Поред мултифункционалне столице обухвата торбу и најосновију опрему за новорођенчад. Да је “Кикиндски беби клуб” овој средини и родитељима неопходан, потврдила је Ирена Нема из Сајана:

– Ћеркица Тимеа има пет месеци. Иако имам још двоје деце, петогодишњег сина и годину дана млађу ћерку, нисам раније добила овакав поклон. Заиста је практичан и пуно ће нам значити- рекла је Ирена Нема. Сличног мишљења је и Сандра Стевић из Руског Села. Са ћеркицом Александра у Градској кући преузела је мултифунквционалну столицу и истакла да родитељима пуно значи конкретна помоћ, али и осећај да надлежни мисле о њима.

Извор: Град Кикинда