БОЉА ВИДЉИВОСТ ТУРИСТИЧКИХ АТРАКЦИЈА ИРИШКЕ ОПШТИНЕ

Пет туристичких атракција наше општине биће доступније туристима путем QR код обележивача. Они ће бити постављени на Врдничку кулу, Старо и Ново Хопово, Српску читаоницу Ириг и Михизову кућу у Иригу.

Туристичка организација Општине Ириг је од Покрајинског секретаријата за привреду и туризам добила QR таблице за наведене локације путем којих ће туристи, али и наши суграђани врло лако моћи да се информишу о локалитетима и да добију неки вид туристичке туре.

На овај начин ће наше туристичке атракције бити доступније свим посетиоцима, а све у складу са напретком технологије, па се тако трудимо да идемо у корак са временом и туристима понудимо комплетну информацију.

Ознаке „QR Quick Response” су део пројекта „Повећање видљивости туристичких локација (објеката и других туристичких атракција) у АП Војводини, као централног маркетиншко-информационог система, путем израде апликације и постављања табли са QR кодом на туристичке локације“, који је спровео Покрајински секретаријат за привреду и туризам.

Извор: Општина Ириг