БОРА СОЛУНАЦ ПРОГОВОРИО

Ђиласов и Јеремићев пулен, Бора Новаковић, познатији као Бора Солунац, још једном је показао колико безобзиран и бесраман може да буде само зарад мало публицитета. Само у једном дану, напао је полицајце, покушао је да увуче децу у своје болесне политичке сплетке, и за медије који промовишу такав друштвени талог као што су његови страначки шефови и он, образлагао је теорије свог политичког лудила, о наводним тајним центрима моћи у Војводини. И све то зарад две фотографије у по неким новинама које се праве да су заборавили ко је заправо човек који говори такве ствари, човек који данас не успева да контролише сопствени бес. А бесан је јер му је мало пара, јер више не могу да пљачкају Србију, да отимају народу из уста. Бесан је чувени српски летач и прелетач Бора Солунац, зато што није више у прилици да краде булеваре, да прави комбинације, да служи тајкунима, да за њих пере паре … Бесан је јер му понестаје лажи, јер грађани нису заборавили ко је он, и какву је штету направио у Новом Саду.
А граду је оставио милионске дугове, штетне уговоре, никад започете а претплаћене пројекте … Из тог њиховог свеопштег лоповлука ни деца нису била изузета. И то показују дворац Хетерленд – симбол како је жути режим крао од деце са посебним потребама, затим, кухиња за новосадске вртиће – симбол како су крали на исхрани све наше деце .. То су примери како се Новаковић, Ђилас, Јеремић односе према деци, и према нашој будућности.
Тако би их и сутра продали да би додали још једну нулу више на својим банковним рачунима, као што су продавали „веру за вечеру“, као што су продавали нашу будућност. Али будућност Србије, и будућност наше деце више немају цену! А Новаковић може да бесни, да удара полицајце, да увлачи децу у своје политичке сплетке, да виче и прети – Србију то неће зауставити, нити је скренути са пута у бољу будућност, у будућност без њега и њему сличних Ђиласа, Јеремића .. За такве тамо нема места, јер народ тако каже, јер их народ не жели.