БОРИС РЕЖАК ЈЕ КИКИНЂАНИМА УЛЕПШАО ВЕЧЕ ЉУБАВИ И ВИНА

Обећао је два, а певао и свирао пола сата дуже. Судећи по атмосфери, суграђани су били спремни да са Борисом Режаком певају углас бар још толико. Публика није крила да им је сјајни певач улепшао вече љубави и вина, а први сусрет са кикиндском публиком пријао је и Борису Режаку:

– Наговестио сам да ће публика задовољно напустити салу Народног позоришта и да ћу, осим мојих песама, свирати композиције које волим. То се и десило, а нарочито ме је изненадило хорско и готово перфектно певање публике. Имао сам утисак да ме прати хор – били су први утисци шармантног уметника који је Кикинђанима, сходно Дану Светог Валентина, поручио да љубав мора да се слави:

– Нека то свакодневно чине. То није фраза. Љубав треба неговати према вољеној особи, али и деци, па и кућним љубимцима. То говорим из личног искуства јер имам супругу, троје деце и куче. Трудим се да емитујем љубав, а нервозу и стрес не преносим на најмилије. Тако се опходим и према комшијама и пријатељима. Као у мојој песми “Није љубав покора”. Некад је лепо, а понекад тужно. Људи без љубави не би могли да функционишу – нагласио је Борис Режак и додао да у љубави проналази неисцрну инспирацију:

– Често наступам у Новом Саду. Увек је супер атмосфера, али заиста нисам очекивао да ће у случају Кикинде ово бити љубав на први поглед. Надам се да ћемо се поново дружити- поручио је Борис Режак.

Извор: Град Кикинда