БОЖИЋ ДОНОСИ МИР, ЗДРАВЉЕ И СРЕЋУ

Свечаној Божићној миси у Римокатоличкој цркви Светог Фрање, поред великог броја верника, присуствовали су председница градске Скупштине, Станислава Хрњак и Шандор Талпаи, помоћник градоначелника. Суграђанима и житељима наших села који Божић славе по Грегоријанском календару, они су пожелели добро здравље, мир, благостање и срећу:

– Још једна година на измаку, још једно рађање и нови почетак. Божић нас увек окупи у овој дивној цркви. Свим наших суграђанима који данас обележавају овај велики хршћански празник, у своје лично и у име колега из Градске управе, честитам Божић. Желим им пуно радости, мира и духовног раста и светлости на путу. Ово ново рађање, једна је дивна прилика да напишемо план за нови почетак, да се окупљамо и веселимо, и са новом радошћу уђемо у Нову годину. Искрено се надам да ће пут остварења наших жеља бити реалан. Нека данашњи дан буде посебан- рекла је Хрњак. Божић је верницима честитао и жупник Тибор Конц:

– Нека нам свима Господ подари да доживимо његову неизрециву љубав и нека нас преплави његова нежност. Срећан Божић и Нова година- поручио је жупник.

Извор: Град Кикинда