ЦАЦ 2019. СРЕМСКИ КАРЛОВЦИ

Данас је на Стражилову у организацији кинолошког друштва “Дунав” и уз подршку општине Сремски Карловци, одржана “XVIII изложба паса свих раса – ЦАЦ Сремски Карловци 2019”.

Поред многобројних излагача и посетилаца из Србије али и иностранства, на данашњој изложби присутан је био и генерални секретар Кинолошког савеза Србије господин Махмуд Ал Дагистани.

Изложбу је отворио председник општине Ненад Миленковић:

“Драги гости, поштоване судије, уважени г дине Махмуд. Кинолошко друштво “Дунав” традиционално организује изложбу паса и права одлука је што се изложба догађа управо овде у прелепом природном амбијенту Стражилова. Акт о уређењу спорта Републике Србије препознало је Кинологију као засебну спортску грану која је препозната и од стране Спортског Савеза општине Сремски Карловци. Желим да искористим прилику и да поменем двојицу људи господина Синишу Санчанина и господина Горана Лукића, који више од деценије на јако висок и квалитетан начин промовишу Кинологију али и преносе љубав према узгајању паса и на нове генерације Карловчана.

Општина Сремски Карловци ће и даље наставити да подржава овакав вид манифестација и на тај начин бићемо Вам и надаље искрени партнер. Свим излагачима желим успех и да понесете пријатне и лепе тренутке са Стражилова и Сремских Карловаца. С овим и проглашавам XVIII изложбу паса свих раса – ЦАЦ Сремски Карловци 2019. отвореном.”

Извор: Општина Сремски Карловци