ЦЕНТАР ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД ОЏАЦИ ДОБИО НОВО ВОЗИЛО

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања донирало је ново возило Центру за социјални рад Оџаци.

У оквиру акције коју ресорно министарство спроводи у циљу обезбеђивања средстава за рад установама социјалне заштите, Центру за социјални рад Оџаци је за набавку новог аутомобила одобрено 1,5 милиона динара. Возило је марке “шкода рапид” и служиће за потребе рада те установе социјалне заштите која покрива територију општине Оџаци.

Председница општине Латинка Васиљковић која је са својим сарадницима обишла Центар за социјални рад Оџаци, истакла је да је набавка новог возила резултат тимског рада локалне самоуправе и те установе који су се у више наврата обраћали Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, као и ресорном министру.

Председница општине је навела да је у плану и изградња нове зграде Центра за социјални рад Оџаци на месту постојеће, напоменувши да је са тим пројектом локална самоуправа аплицирала за средства код Канцеларије за управљање јавним улагањима.

У обиласку Центра за социјални рад Оџаци били су и помоћник председнице општине Милорад Станишић, чланица Општинског већа задужена за социјалну заштиту Ивана Пустињаковић и руководилац Одељења за друштвене делатности у Општинској управи Оџаци Снежана Грујичић.