ČETVRTI REGIONALNI POSLOVNI FORUM

Autonomna pokrajina Vojvodina i Skupština evropskih regija (Assembly of European Regions) u saradnji sa Privrednom komorom Vojvodine, Razvojnom agencijom Vojvodine, Fondom Evropski poslovi  i Evropskom mrežom preduzetništva, po četvrti put organizuju Regionalni poslovni forum koji će se održati 25. novembra 2021. godine u Novom Sadu.

Regionalni poslovni forum biće organizovan kao kombinovani (hibridni) događaj, a praćenje događaja je moguće onlajn u realnom vremenu i uživo.

Učesnicima će se obratiti i Evropski komesar za susedstvo  i proširenje Oliver Varhelji, predsednik Skupštine AP Vojvodine Ištvan Pastor, predsednik Skupštine evropskih regija Magnus Berntson, predsednik Privredne komore Vojvodine Boško Vučurević koja je i domaćin Regionalnog poslovnog foruma.

U drugom delu, svoje privredne potencijale prikazaće regije Valdoaz iz Francuske, Štajerska iz Austrije, Hebej iz NR Kine, Inland iz Norveške i udrženje privrednika “Udaraš” iz Irske. Ceo događaj možete pratiti preko YT kanala Privredne komore Vojvodine.

Učesnici Foruma su eminentne kompanije iz regije, kao i regionalne privredne komore, regionalne razvojne agencije i druge institucije koje pružaju podršku za razvoj malih i srednjih preduzeća i poboljšanje ekonomske klime za poslovanje i nove investicije.

Regionalni poslovni forum nudi mogućnost kompanijama iz celog sveta da pokažu svoj poslovni potencijal i ideje jer se sastanci održavaju online po principu B2B sastanaka (Busines to busines / sastanci jedan na jedan). Platforma za organizaciju „jedan na jedan“ sastanaka dostupna je klikom na link https://rbf2021.b2match.io/ Platforma za B2B sastanke biće otvorena od 25. novembra do 10. decembra.

Do sada je prijavljeno preko 170 učesnika iz 31  zemlje. Ukoliko želite da se prijavite za praćenje Regionalnog poslovnog foruma, ili da učestvujete u sastancima B2B, molimo Vas da se registrujete: https://rbf2021.b2match.io/signup

Sektori koji će biti predstavljeni su:

  • Informacione i komunikacione tehnologije i kreativna industrija
  • Metalski sektor
  • Poljoprivreda i prehrambena industrija

 

Za dodatne informacije možete da posetite: www.rbf.vojvodina.gov.rs ili https://rbf2021.b2match.io/