ЧЛАНИЦЕ ПЛЕСНОГ КЛУБА ПСН БЛИСТАЛЕ У СУБОТИЦИ

У конкуренцији чак 104 такмичарске групе, девојчице из врбаског Плесног клуба ПСН оствариле су фантастичне резултате на такмичењу у модерним плесовима „Суботица OPEN 2021“.

У свом дебитантском наступу прво место у категорији CHILDREN/Duo/Contemporary освојиле су Хана и Елена Маринковић, док је треће место у категорији Seniors/Solo/Contemporary освојила Сузана Вукшић.

„Такође, наша група са кореографијом ‘Ocean’, освојила је специјалну награду (категорија Children/Мала груп/Contemporary) и позив на Бугарско отворено првенство крајем марта, уз плаћену котизацију. Чланице ове групе су Хана и Елена Маринковић, Софија Врекић, Николина Грубач, Анђела Бубања и Жељана Зебић. Први пут смо од оснивања 2006. године добили похвале и подршку за будуће пројекте и такмичења од некога из власти, заправо, први пут нам се ико и обратио, па користим прилику да се захвалим и Срђану Станићу, члану Општинског већа задуженом за спорт и омладину, на лепим речима и најављеној подршци нашим девојкама и момцима на будућим такмичењима“, саопштио је Миодраг Грујичић, председник Плесног клуба ПСН.

Извор: Општина Врбас