CONSTRICTOR FIGHT TEAM OSTVARIO ZAPAŽENE REZULTATE NA PROTEKLIM TAKMIČENJIMA

Takmičari Constrictor Fight Teama iz Kule i Crvenke učestvovali su na dva velika takmičenja na kojima su zabeležili zapažene rezultate, navodi nasemesto.

U Molu je prošle nedelje održano Prvenstvo Vojvodine u disciplini K1, najkompleksnijoj disciplini kik boksa.

Svoje prve nastupe imali su Aleksandar Hardi, koji je u kategoriji kadeta do 67kg pružio odličan meč i osvojio zlatnu medalju, kao i Vuk Joknić koji je u kategoriji do 85kg osvojio srebrnu medalju. Prošlogodišnji prvak Vojvodine Dejan Kovač je u kategoriji juniora do 60kg ovoga puta osvojio srebrnu medalju.

Takmičare su iz ugla vodili Muay Thai i K1 treneri Constrictor Fight Teama Vladimir Kocić i Aleksandar Ćalov koji su zadovoljni uspehom takmičara.

U beogradskoj hali “Šumice” je u nedelju održano četvrto internacionalno BJJ takmičenje “Budući šampioni” koje je rezervisano za mlađe uzrasne kategorije. Na ovom takmičenju nastupilo je osam takmičara Constrictor Fight Teama iz Kule i Crvenke.

Vrhunske borbe u pionirskoj konkurenciji priredili su Milica Glušica, Veljko Sekulić i Ognjen Jakić, koji su osvojili zlatne medalje. Srebrnu medalju je osvojila Teodora Jovičić, dok je bronza pripala Mariji Ivić i Aleksi Sekuliću.

Jedini takmičar u juniorskoj konkurenciji je bio Uroš Kočović koji je osvojio srebrnu medalju.

Takmičare su pratili treneri Oliver Radulović i Jovan Sekulić, a za deljenje pravde bio je zadužen internacionalni sudija Dražen Seničak.

Ovo je bilo pretposlednje BJJ takmičenje u ovoj godini, a sledeći izazov takmičare očekuje u Kuli 16. decembra na najvećem grepling takmičenju u regionu, Grappling Kupu Srbije.

Izvor: nasemesto