ЦРВЕНИ КРСТ ПЕЋИНЦИ НАГРАДИО УЧЕСНИКЕ КВИЗА

Свим учесницима традиционалног квиз-такмичења “Шта знаш о здрављу”, ученицима Основне школе “Слободан Бајић Паја” у Пећинцима и ОШ “Душан Вукасовић Диоген” у Купинову, Црвени крст Пећинци уручио је јуче признања за учешће.

Како нам је рекла Гордана Коњевић, секретар пећиначког ЦК, такмичење се традиционално током марта месеца одржава најпре као општинско такмичење, да би затим победници учестовали на покрајинској смотри. Ове године, због актуелне епидемиолошке ситуације, покрајинско такмичење је одржано онлајн, 09. априла.

“Победници такмичења су добили признање Покрајинске организације Црвеног крста и књигу као поклон Црвеног крста Пећинци, а сви остали учесници су добили признање ЦК Пећинци. Посебну захвалност дугујемо наставницама биологије, које су се ангажовале и припремале децу за ово такмичење, јер знају колико је важно да деца стекну нова знања из области здравља. Примарни циљ овог квиз-такмичења није резултат већ могућност да деца сазнају шта је то здравље и који фактори утичу на очување и побољшање здравља, па се зато и одржава у априлу као још један вид промоције Светског дана здравља” – рекла нам је Коњевић.

Учесници такмичења ОШ “Слободан Бајић Паја“ Пећинци – наставница Ирена Радивојевић:

Јана Крсмановић – освојила највећи број бодова

Анђела Радисављевић

Рада Стакић

Миленко Драгишић

Учесници такмичења ОШ “Душан Вукасовић Диоген“ Купиново – наставница Биљана Радисављевић:

Тијана Гавриловић – освојила највећи број бодова

Елена Курјачки

Стефан Ивановић

Тамара Јовановић

Анђела Маричић

Алекса Миловановић

Димитрије Михајловић

Марко Николић

Вукашин Венер

Извор: Општина Пећинци