ДА НОВОСАЂАНИ НЕМАЈУ ПОВЕРЕЊЕ У СНС НЕ БИ НАМ ТРИ ПУТА УЗАСТОПНО УКАЗАЛИ ПОВЕРЕЊЕ Саопштење за медије ГрО СНС НС

           У недостатку идеја и подршке грађана, Градски одбор Странке слободе и правде ових дана бави се писањем небулозних саопштења. Да Српска напредна странка у Новом Саду на челу са градоначелником Милошем Вучевићем не ужива поверење грађана, сигурно је да нам Новосађани не би три пута узастопно указали поверење. Боље се запитајте зашто ваша странка нема храбрости да нам се супротстави у изборној утакмици? Да ли је у питању недостатак подршке или то што грађани Новог Сада и Србије знају да су ваши највиши функционери, на челу са Драганом Ђиласом, до лаката у криминалу? Мислимо да је проблем и у једном и у другом.

         Што се тиче, како наводите у данашњем обраћању јавности, потреса у редовима Српске напредне странке, ми о проблемима и критикама на рачун појединих функционера говоримо јавно, за разлику од вас и ваших коалиционих партнера. Да  ли сте икада сами себи поставили питање зашто сте се, када се сви били у истој, Демократској странци и бесомучно крали новац пореских обвезника, распали на толико делова, да више нико никада неће моћи да вас састави? Грађани Србије, као и ми у Српској напредној странци, добро знамо да се нисте посвађали због идеолошких разлога, већ због болесне похлепе за новцем и међусобне борбе за поделом плена.

         Српска напредна странка овом приликом позива Градски одбор Странке слободе и правде да надлежним правосудним органима поднесе пријаве са доказима у вези са оптужбама које сте нам данас упутили. Једва чекамо да се, када већ не смете на изборима, суочимо у судским процесима.