DAN POLICIJSKE BRIGADE, NOVČANA NAGRADA NAJBOLJIMA

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović, zajedno sa direktorom policije Vladimirom Rebićem, zahvalio se danas pripadnicima Policijske brigade na požrtvovanom radu tokom vanrednog stanja i čestitao im Dan i slavu jedinice – Đurđevdan, navodi 013info

„Ponosan sam na pripadnike Policijske brigade koji su i u ovim teškim danima za našu zemlju bili na visini zadatka i nesebično dali sve od sebe u borbi protiv širenja korona virusa. Želim da se im se zahvalim što su u svakom trenutku bili spremni da pruže bilo kakvu vrstu pomoći građanima Srbije i da im se nađu na usluzi “, rekao je Stefanović. 

Ministar i direktor novčano su nagradili deset pripadnika Policijske brigade zbog vanrednog zalaganja na izvršavanju zadataka i pružanju pomoći sugrađanima. Nagrađeni su Miloš Simonović, Zoran Šišković, Stefan Jaćović, Miloš Petronijević, Saša Despotović, Milan Veličković, Aleksandar Perenić, Saša Trifunović, Milica Žugić i Dragan Krivokapić., saopštava MUP.

Izvor: 013info