DEVET MEDALJA ZA PANONIJU

U subotu  21.09.2019. godine na Prvenstvu Srbije za mlađe pionire koje se održalo na atletskom stadionu u Kruševcu Panoniju je predstavilo troje atletičara a osvojena je i jedna medalja.

Vladimir Mirkov je u disciplini brzog hodanja na 1000m zauzeo odlično 4. mesto sa dve godine starijim takmičarima dok se Hana Jaramaz u trci na 600m plasirala među prvih 14.

Najbolji rezultat je doeo Zandi Štrkalj u trci na 300m osvojivši bronzanu medalju sa novim ličnim rekordom koji sada iznos 46,17 sekundi.

Već sledeči dan, u nedelju 22.09.2019. godine atletičari Panonije imali su nastup na otvorenom prvenstvo Vojvodine za starije juniore.

Klub je predstavljalo 8 atletičara a osvojeno je čak 8 medalja.

U disciplini bacanja koplja je tako Andjela Kićović osvojila srebro i Lajči Štrkalj bronzanu medalju

 U trci starijih juniora na 100m Damjan Čikić je zauzeo odlično 2. mesto dok je Aleksandar Dugić u trci na 400m bio šesti ali sa novim ličnim rekordom u toj disciplini.Uroš Ostojin je u trci na 800m osvojio bronzanu medalju.

Kao šlag na torti štafeta Panonije  4x100m u sastavu: Lajči Štrkalj, Milja Ostojin, Jelana Grujičić i Ana Dragojević je u konkurenciji tri do četiri godina starijih takmičarki osvojila srebrnu medalju. 

Treneri koji su zaslužni za ove uspehe su Sasa Stojilovic, Vladan Leu i mentor za disciplinu bacanja koplja naš rekorder i trener iz Smederevske Palanke Nenad Milinkovic.