ДОМАЋИ ГИГАНТ У ИНЂИЈИ: КОМПАНИЈА „КЕМОИМПЕКС“ ОТВОРИЛА ПОГОН, ПОСАО ЗА 55 РАДНИКА

Више од три деценије присутна на на тржишту аутомобилске индустрије, компанија „Кемоимпекс“ отворила је свој погон у Инђији. У индустријској зони простире се објекат на површини од 22 хиљаде квадратних метара, модеран и наменски грађен за потребе индустрије аутомобила.

Сараднике, представнике локалне самоуправе, пословне партнере и све запослене поздравио је генерални директор Милан Комазец, који је је посебно изразио задовољство ефикасношћу инђијске локалне администрације, која је сву неопходну документацију за изградњу објекта урадила у најкраћем временском периоду.

Компанија запошљава 55 радника, углавном са територије општине Инђија.

Председник Општине Инђија Владимир Гак истакао је да инђијска општина бележи 17 инвестиција за само 6 година.

„Инђија је увек била на доброј локацији, али од 2012. до 2016. она није имала ниједну инвестицију, сада има 17 нових, што говори о озбиљности актуелног руководства у овој општини“, закључио је Гак, задовољан што ће се и од ове инвестиције слити новац у буџет свих грађана.

Он је додао да се наставља даље са привлачењем инвестиција, отварањем нових радних места и подизањем стандарда грађана, и да ускоро очекујемо долазак велике компаније која ће упослити преко 5 хиљада радника.

Компанија „Кемоимпекс“ бави се продајом гума за све врсте возила, као и продајом и сервисирањем нових и половних аутомобила из путничког и комерцијалног програма.

Извор: Општина Инђија