DONJI SREM NE POPUŠTA

U okviru 12. kola Sremske lige, juče su se na Sportskom centru „Suvača“ sastali domaći fudbaleri pećinačkog Donjeg Srema 2015 i gosti iz Putinaca PSK. Iako je ostvario ubedljivu pobedu, domaćin je propustio priliku da do novih bodova dođe na još ubedljiviji način. Gosti iz Putinaca su bili nemoćni da pruže ozbiljniji otpor. Otežavajuća okolnost im je bila činjenica što su od sredine prvog poluvremena igrali sa igračem manje, pošto je Knežević zbog crvenog kartona morao pre vremena u svlačionicu.

Mrežu Miloševića načeo je Ljubojević, da bi prednost Donjeg Srema 2015 udvostručio prelepim golom Maksimović u 40. minutu. Ulaskom u igru Naića, napadi domaćina su postali ubojitiji. U 68. minutu, posle šuta Markovića, lopta se odbija od prečke i dolazi do Mitrovića, koji je šalje u mrežu. Pri samom kraju utakmice, posle centaršuta Naića i proigravanja Mitrovića, Marković je bio na pravom mestu, te je postavio konačan rezultat od Donji Srem 2015 – PSK Putinci 4:0 (2:0). Pred oko 200 gledalaca, utakmicu je sudio Dejan Bilić iz Morovića, sa pomoćnicima Sašom Dujić i Zoranom Rapoti iz Sremske Mitrovice.

Donji Srem 2015: Jelača, S. Radosavljević, D. Radosavljević, Perišić, Ljubojević (od 65. Naić), Puzić (od 46. Mitrović), Maksimović (od 65. Dugonjić), Nović, Radivojević, Ristivojević, Marković.

PSK Putinci: Milošević, Jovanović (od 60. Oljača), Ćuk, Kekić, Stjepanović, Vuković, Knežević, Beraković, Vidaković, Jurišić (od 81. Dereta), Dukić.

Izvor: Opština Pećinci