ДОЖИВИ ИНЂИЈУ ИЗ ВАЗДУХА: ПОЧИЊЕ ЛЕТ БАЛОНИМА, ОГРОМНА ЗАИНТЕРЕСОВАНОСТ ЦЕЛОГ РЕГИОНА

Јединствени туристички садржај у овом делу Европе, летење балоном, љубитељи адреналина и природе моћи ће да осете од суботе, 3. јуна.

Балони ће летети са Крчединске аде уторком, средом, суботом и недељом од 19.00 часова. Организован је превоз до Крчединске аде бродом и катамараном из Бешке, односно из хотела „Монограм ривер“ (некадашњи хотел „Божић“) и ресторана „Сидро“ од 16.00 часова.

Заинтересовани за лет балоном могу се пријавити путем мејла kartesrpskakapadokija@gmail.com или телефонским путем на број 065 4660 069, и то сваким радним даном од 10.00-17.00 часова.

Цена карте за лет балоном износи 5.940,00 динара. Превоз бродом и катамараном је 500 динара по особи и карте за превоз се купују на лицу места.

У једном смеру брод и катамаран плове око 25 минута. Пролазиће испод Бешчанског моста, поред Ковиљско-петроварадинског рита, рукавца до Крчединске аде.  

Сезона летења балонима траје од јуна до септембра када су временски услови повољни а природа у овом делу Србије најлепша.

Балони лете у вис до 70 метара и ту се задржавају око десет минута, где можете уживати у прелепој панорами коју можете фотографисати.

Крчединска ада је већ сада веома атрактивна туристичка тачка Војводине, а увођењем понуде летења балоном на њој постаје једна од највећих туристичких атракција у Србији и шире.

Извор: Општина Инђија