ДРАМСКА СЕКЦИЈА КЦ ПЕЋИНЦИ НАСТАВЉА СА РАДОМ

Основци са територије пећиначке општине који су већ полазници Драмске секције Културног центра Пећинци, као и они који желе да се опробају на даскама које живот значе, од недеље 16. маја поново ће бити на сцени ове културне установе.

Како нам је рекао директор КЦ Јован Деврња, услед побољшане епидемиолошке ситуације Драмска секција наставља са радом у недељу у 12.00 часова.

“Секција чији рад финансира пећиначка локална самоуправа је бесплатна за полазнике и намењена је ученицима основношколског узраста (од првог до осмог разреда), са територије наше општине. Упис нових полазника врши се сваке недеље од 12.00 часова у просторијама пећиначког Култуног центра, а полазници једном недељно у трајању од четири школска часа (од 12.00 до 15.00 часова) имају прилику да се упознају са основним елементима глуме, дикције, технике гласа, сценских игара и покрета, акробатике” – рекао је Деврња.

Драмску секцију воде студенткиња глуме Маријана Ђуровић и студент позоришне и радио режије Слободан Станковић, а више информација може се добити путем бројева телефона 022/2436-237 сваког радног дана од 7.30 до 15.30 часова или 062/177-68-31.

Извор: Општина Пећинци