ДРУГО КОЛО СТРОНГМЕН ЛИГЕ ШАМПИОНА БИЋЕ ОДРЖАНО У НАШЕМ ГРАДУ, У СУБОТУ 20. МАЈА ИСПРЕД КРИСТАЛНЕ ДВОРАНЕ

У Мултимедијалној сали Градске куће одржана је данас конференција за новинаре поводом 2. кола Стронгмен лиге шампиона света, такмичења које ће у нашем гради бити одржано у суботу, 20. маја ове године на платоу испред Кристалне дворане од 16 часова.

Обраћајући се новинарима, Вукосава Ђапић Атанацковић, генерална секретарка Спортског савеза града Зрењанина изразила је задовољство што ће тим поводом Зрењанин посетити такмичари из четрнаест земаља.
– Искористила бих прилику да позовем све суграђане да дођу на овај спортски спектакл како бисмо сви заједно још једном показали да је Зрењанин град спорта – поручила је она.

Драган Богојевић – стронгмен, један од такмичара и организатор овог спортског догађаја казао је да ће Зрењанинци по први пут бити у прилици да виде ово занимљиво такмичење.

– Доћи ће најјачи људи из целог света, а такмичићемо се у пет дисциплина; вучи камиона до 15 тона, ношење кофера од по 140 килограма, Викинг пресу , подизање буради од 150 килограма, ношење Јока са девојкама, тежине 420 килограма, затим распеће два авозила – рекао он.

Богојевић је захвалио градоначелнику и његовом тиму, као и спонзорима који су препознали важност овог такмичења.

https://youtu.be/dD1v5ARrB0U

Извор: Град Зрењанин