ДУ „ДЕЧИЈА РАДОСТ“ ИРИГ И УДРУЖЕЊЕ РОДИТЕЉА ДЕЦЕ СА СМЕТЊАМА У РАЗВОЈУ „НАША ДЕЦА“ НА МАНИФЕСТАЦИЈИ „ГРАД ХУМАНОСТИ“

02. децембра 2018. године одржана је манифестација „ГРАД ХУМАНОСТИ“ у ТЦ „БИГ“ у Новом Саду. Организатор манифестације је Хуманитарно-еколошко удружење „Чепом до осмеха“. Наведена манифестација организована је у циљу обележавања Међународног дана особа са инвалидитетом.

Међу излагачима нашла се и наша Установа, заједно са представницима Удружења родитеља деце са сметњама у развоју „Наша деца“ из Врдника.  Наша Установа је уједно била и једина предшколска установа која је учествовала на наведеној манифестацији. Продајној изложби су присуствовале председница Удружења родитеља деце са сметњама у развоју „Наша деца“ Татјана Варја Томичић и заменица Дајана Филиповић. Испред ДУ „Дечија радост“ Ириг: директорка Јелена Видановић и васпитачи: Маријана Петровић, Сања Воденац, Ђорђе Оролицки, Снежана Миросављевић, Мирјана Јанкуловић,Драгана Николић, Ивана Нешковић, Невена Самарџија и васпитач приправник Ивана Павловић.

На креативним радионицама за децу и родитеље у објектима „Чаролија“ и „Вила“ настали су производи који су били изложени  штанду „Град хуманости“.

Захваљујемо се родитељима на сарадњи и прављењу производа за продају.

Извор: Општина Ириг