ДВОСТРУКА ПОБЕДА НАШЕГ СЕКАЧА

У Врњачкој Бањи је од 30. августа до 2. септембра, у организацији ЈП Србија Шуме, одржан други део Државног првенства моторних секача, а свеукупни победник првенства је Милан Зујић секач Шумске управе Купиново. Први део првенства одржан је у јуну на Делиблатској пешчари у организацији ЈП Војводина Шуме када је прво место у укупном пласману освоји такође наш секач из Купинова.

Сабирањем бодова са оба такмичења Милан Зујић је остао на првом месту, али и повећао предност у односу на колегу из Војводина Шума Љубана Жилића, који је и у првом делу првенства био на другом месту, док је треће место заузео Марко Нешковић из Србија Шума.

Како нам је рекао Зујић, капитен екипе Војводина Шума и репрезентације Србије, с обзиром да су прва два места припала секачима из Војводина Шума, а да је селектор тима је Иван Томашевић, шеф Шумске управе Купиново, који је уједно и тим лидер екипе Србије, победа је двострука, заслужена и велика.

“Велика је част и одговорност сада на нама, с обзиром да нас следеће године очекује Светско првенство моторних секача у Естонији. Крајем месеца идемо на припреме у Словенију, где се од 29. августа до 2. октобра одржава Државно првенство републике Словеније. Ми ћемо учествовати ревијално, баш као што су и они били код нас на оба дела нашег такмичења” – рекао нам је Зујић.

Извор: Општина Пећинци