FESTIVAL FUDBALA U GOSPOĐINCIMA

U Gospođincima je danas odigrana prvenstvena utakmica 20. kola Gradske lige Novi Sad, između F.K. „Jedinstvo i F.K. Čenej“.

Lep i sunčan dan i slobodno nedeljno popodne iskoristili su mnogi da dođu na stadion i bodre svoje fudbalere.

Od samog početka domaći fudbaleri su stavili do znanja kako gostima tako i publici da ih ništa drugo osim pobede na ovom meču ne interesuje.

U prvom poluvremenu publika je imala priliku da vidi jednu oštru i napadačku igru domaćih fudbalera, prvi gol postignut je iz dosuđenog penala za domaćina, koji je uspešno realizovao Miloš Pinjo.

Da ne ostane tako pobrinuo se Siniša Kezija pred kraj poluvremena postigavši drugi gol za 2 : O.

U drugom poluvremenu fudbaleri Jedinstva pojačali su pritisak na goste, i fantastičnom timskom igrom postigli još šest golova,

strelci su bili Rade Tepić-Lela, Mladen Tepić, i Savić Zdravko po dva komada.

Gosti jednostavno nisu uspeli da nađu rešenje i zaustave razigrane fudbalere Jedinstva, koji su igrali nikada bolje nego danas.

Oduševljenje domaće publike svojim fudbalerima, bilo je na nivou velikih utakmica i stadiona širom evrope, kako jedan od njih reče „Ovi naši igraju kao Brazilci“.

Ovo je veoma važna i značajna utakmica za fudbalere Jedinstva, uzevši ovom prilikom sva tri boda i gol razliku koju su postigli na ovoj utakmici i te kako će im značiti u nastavku takmičenja.

Sledeće kolo Gospođinčani su slobodni, imaće priliku da se odmore od nekoliko zaista teških utakmica koje su odigrali, da se presaberu i da nastave ovakvom igrom da pobeđuju.

Poželimo im sreću u nastavku takmičenja i podržimo ih ako ne na strani onda na domaćem terenu.

Za vojvodjanske : M. Živković