ФЕСТИВАЛ ЉУБАВИ НА ПЛАТОУ ИСПРЕД ПРОМЕНАДЕ

Нови Сад ће у 2022. години поред титулеЕвропске престонице културе бити и Престоница љубави. На платоу испред тржног центра Променада је 10. фебруара свечано отворен „Фестивал љубави и трајаће до 10. марта. Свакодневно од 10 до 22 сата раде тезге, а поред тога организују се разни догађаји у знаку љубави, спајајући Дан заљубљених и Дан жена.

Као централно обележје постављен је зид од природног цвећа, са натписима љубав на различитим језицима. Поред тога постоје разне поставке за фотографисање, љубавна осматрачница, крила анђела и друге. Организоване су и наградне игре на друштвеним мрежама, а учествују подељене фотографије са фестивала.

На централној бини одржаваће се музички програм, концерти, наступи и перформанси као и промоције књига са љубавном тематиком и радионице. Пуно дешавања на различитим локацијама по граду очекују Новосађане током 30 фестивалских дана. За најмлађе је осмишљена забава у луна парку са аутићима, а посебно се издваја романтични карусел.

У дрвеним кућицама се могу наћи гурмански специјалитети, роштиљ, сухомеснати производи, мед. За сладокусце куртош колач, штрудле, вафле и крофнице. Продају се и играчке, слаткиши и лицидерска срца, накит, кожна галантерија и сувенири. Прилика да уживате у богатом програму, разним садржајима и направите понеку фотографију за успомену.

Текст и фотографије: Ивана В.