FK KABEL : FK ČSK- PIVARA (4 :0)

U Novom Sadu 24.04.2019. godine sa početkom u 16;30 odigrana je utakmica  26 kola na stadionu Kabel -a.

Domaćini današnje utakmice igrači Kabela na svoj teren primili su u goste ekipu FK ,,ČSK-PIVARA“ IZ Čelareva.

Prvo polu vreme počelo je odmah dobrom igrom ekipe Kabela koja je od samog starta pokazala i dala protivnicima jasno do znanja da je njima cilj što bolji rezultat i što uspešnija utakmica.

 Odmah u 2 minutu šansa se pojavila iz uz pomoć igrača Kabela Predraga Vladića lopta ulazi u gol i rezultat se menja u njihovu korist. Kabel vodi golom razlike odmah u početnim minutama utakmice.

Sjajna igra se nastavlja i u 57 minutu dolazi do još jednog gola za fudbalere Kabela. Stefan Petrović uspeva da se probije. Još jedan gol usledio je za ekipu Kabela .

Igra se nastavllja,i dalje je neizvesno, navijači navijaju za svoje timove. Svi su u iščekivanju šta ce se sledeće desiti. Ali ubrzo u 60 minutu dolazi do autogola koji je postigao Jeftić.

Pred sam kraj drugog dela utakmice u 85 minutu gol je postigao Georgije Ilić i sa ovim današnjim golom igra se završava. Konačan rezultat na kraju utakmice je 4:0 ze ekipu Kabela

„Današnjom igrom momaka sam prezadovoljan. U svakom pogledu moj klub napreduje i sve je bolji. Od kako sam ja došao na mesto trenera,a ima već više od mesec dana momci su  sve bolji i igraju sa više snage i moći. Samo bih za kraj poručio da nema stajanja i da idemo ka prvoj ligi “ rekao je trener kluba Kabel Zoran  Vasiljević.

U subotu imaćete priliku da gledata nastavak derbija koji ekipa Kabela igra protiv Dinama iz Pančeva

Autor ; Milica Grmuša