ФК ОЏАЦИ (ХАЈДУК КУЛА) ДОЧЕКУЈУ ДУНАВ ИЗ СТАРИХ БАНОВАЦА НА СТАДИОНУ У КУЛИ

Љубитељи фудбала у Кули поново ће бити у прилици да гледају фудбалске утакмице вишег ранга такмичења на градском стадиону у Кули. ФК Оџаци (Хајдук Кула) дочекују 17. марта (субота) Дунав из Старих Бановаца. Утакмица почиње у 14.30 часова. Протеклог викенда почео је пролећни део фудбалске сезоне 2017/2018 у Српској лиги “Војводина”, а српсколигаш ФК Оџаци (Хајдук Кула) убедљиво је савладао Раднички у Шиду резултатом 5:0.

Према речима тренера ФК Оџаци Жељка Рачића, „Хајдук“ има богату традицију, а након гашења клуба сада се постављају темељи клуба како би дошли до стабилног нивоа функционисања. Он је рекао да је утакмица против Дунава важан тест за његову екипу и да ће та утакмица показати где се тренутно налази овај клуб. – Много нам је важна подршка кулске публике јер је ово нови почетак у новом рангу такмичењу, тако да би нам пуно значило да публика дође у суботу и подржи нас са трибина – казао је Рачић.

Екипа која наступа под именом ФК Оџаци (Хајдук Кула) убудуће ће играти као домаћин на стадиону „Милан Средановић“, чији је нови власник општина Кула.

Извор: Општина Кула