FK OMLADINAC : FK BAČKA ( 0:3 )

26. aprila odigrana je prvenstvena utakmica 22. kola Novosadske lige u Stepanovićevu. Mladji pioniri FK Omladinca(Strpanovićevo) i FK Bačke (Đurđevo), dali su sve od sebe da ovaj sporski događaj preraste u spektakl.

Prvo polu vreme počelo je napetom igrom i pokušajem za promenu rezultata, koji se i ubrzo dogodio.

U 3 minutu utakmice dolazi do promene u rezultatu. Igrači iz Đurđeva probijaju se do protivničkog gola i uspevaju da promene rezultat u svoju korist. Sjajnom igrom i sposobnošću mladog igrača  Nemanje Maksimovića lopta ulazi u gol. Rezultat je gol prednosti za ekipu fudbalera Bačke.

Borbenost i napetost i dalje rastu. Navijači na tribinama glasno navijaju i svi su u iščekivanju šta će se dalje dogoditi.

Pojavljuje se šansa za ekipu Bačke, koja gol postiže iz penala sa 16 metara, gde se videla greška fudbalera Omladinca, levog beka koji je napravio propust. Snalažljivošću fudbalera Bačke Luke Trivunovića, rezultat se menja u još jedan gol prednosti za njihovu ekipu.

Još jedan gol usledio je prilikom povlačenja, sa ledja suprotnog igrača iz ekipe Bačke koja ispucava lopu koja ulazi u protivničku mrezu. Miroslav Čavić postigao je gol u drugom polu vremenu.

Sudija današnje utakmice je Nikola Vukmanović.

 Utakmica je završena  sa rezultatom 0:3 za ekipu Bačke.

,,Današnju utakmicu moji igrači su izgubili, ali nema odustajanja. Meni je ovo osma godina kako sam trener kluba Omladinac. Imam čast da radim i treniram sa  decom koja su talentovana i u kojima vidim potencijal. Trudićemo se da budemo što uspešniji. Ovom prilikom čestitam pobedu ekipi Bačke “ izjavio je za naš portal trener fudbalskog kluba Omladinac, Zoran Abramović.

Za vojvodjanske piše: Milica Grmuša