FK OMLADINAC : FK INDEX 0:0

Na stadionu u Stepanovićevu odigrana je utakmica 18 kola lige, koja je počela u 16 časova na Stepanovačkom fudbalskom terenu. Domaćini ove utakmice primilii su  u goste fudbalere Index-a i time otvorili početak svoje sezone igrom protiv  Novosadske lige.

U prvom poluvremenu igra je bila napeta i uzbudljiva, sa dosta šansi i mogućnosti za promenu rezulteta.

Drugo poluvreme bilo je nastavak dobre i napete igre koja se igrala na Stepanovačkom fudbalskom terenu. U ovom poluvremenu bilo je i pokušaja izvođenja penala,za obe ekipe. Ti penali su podizali napetosti i stvarali veliku neizvesnost kod navijača koji su hrabro bodrili igrače i davali im nadu za moguću promenu rezultata.

Iako ova utakmica ima svoj završetak bez golova ipak je borba bila velika i moglo se primetiti da igrači nisu prestajali da igraju svom snagom i borbeni duh se mogao osetitii.

Utakmica je završena rezutetom 0:0

,,Ova današnja utakmica je bila remi ,koja daje nadu da cemo da ostanemo i da igramo još mnoge utakmice.Prvenstveno sam zadovoljan današnjom igrom momaka jer su pokazali borbenost iako nisu igrali sa puno kvaliteta “ rekao je predsednik kluba Omladinac -V. Samardžić

 Sledeće 19 kolo fudbaleri Omladinca igraju protiv Bačke iz Đurđeva.Utakmica će se održati 7. aprila sa početkom u 16: 30,i današnji domaćini fudbaleri Omladinca odlaze  u goste. Ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane da dodju i pogledaju utakmicu.

Autor : Milica Grmuša