FORUM O ORGANSKOJ PROIZVODNJI U SELENČI, TEMA „SERTIFIKACIJA U ORGANSKOJ PROIZVODNJI“

Forum o organskoj proizvodnji 28. septembra 2018. u Selenči. Sertifikacija u organskoj proizvodnji.

Međunarodna manifestacija održaće se 28. septembra 2018. u Selenči, uz podršku Vlade AP Vojvodine, a u suorganizaciji Poljoprivrednog Univerziteta u Nitri (Slovačka), Evropske preduzetničke mreže Srbije, Višegradskog fonda i Interreg IPA CBC Program Hrvatska-Srbija.

Dvanaesti Forum o organskoj proizvodnji, koji tradicionalno organizuje Centar za organsku proizvodnju Selenča, održaće se 28. septembra 2018. u Selenči, uz podršku Vlade AP Vojvodine, a u suorganizaciji Poljoprivrednog Univerziteta u Nitri (Slovačka), Evropske preduzetničke mreže Srbije, Višegradskog fonda i Interreg IPA CBC Program Hrvatska-Srbija.

Sadržaji na Forumu ove godine su:

Međunarodni poslovni susreti AgroOrganic B2B 2018, koji se organizuju u saradnji sa Evropskom preduzetničkom mrežom (www.een.rs) i Organic Mrežom.

Međunarodni poslovni susreti imaju za cilj da dodatno pomognu preduzećima da lakše i brže dođu do domaćih i ino-partnera u okviru Foruma. Preduzeća koje se prijave dobijaju mogućnost da sami izaberu potencijalne partnere prema njihovim karakteristikama i iskazanom interesu za saradnju.

Prošle godine je na susretima učestvovalo 68 predstavnika iz 10 zemalja i održano je 52 sastanka.

Međunarodni festival tradicionalno proizvedene hrane sa kulturno umetničkim programom i izložbom slika sa ruralnom tematikom

Članovi Centra za organsku proizvodnju i partneri će i ove godine pripremiti veliki broj specijaliteta po tradicionalnim recepturama. Učesnici Foruma će moći degustirati pripremljene specijalitete.

Izvor: agrosmart