FORUM ZAPOŠLJAVANJA MLADIH 2.0

U toku Foruma zapošljavanja 2.0, više od 80 mladih je imalo priliku da učestvuje na jednoj od 4 interaktivne radionice, a preko 200 participanata je posetilo Panel diskusiju “Karijera u kreativnoj industriji”.

Sam događaj je okupio 5 različitih predavača, 7 panelista, 13 različitih organizacija i institucija i 20 članova organizacionog tima. 

Evropski Omladinski Centar Vojvodine, u saradnji sa Savezom studenata Univerziteta u Novom Sadu i platformom za informisanje mladih Info4Youth, uz podršku Grada Novog Sada, Gradske uprave za privredu, organizovao je Forum zapošljavanja mladih 2.0., u utorak 10.12.2019.

Forum zapošljavanja mladih 2.0  je događaj koji je po drugi put ove godine postavio mlade u centar dešavanja i pružio im priliku da se, kroz dve poslovno-informativne tribine i dva paralelna seta interaktivnih praktičnih radionica, upoznaju sa procesom zapošljavanja u modernim kompanijama, kao i da saznaju korisne informacije vezane za procese regrutacije i selekcije kandidata pri prijavi za posao. Pored toga, panel diskusija, “Karijera u kreativnoj industriji”, sa influenserima regiona, je omogućila deljenje znanja i prenos primera dobre prakse.