ФУДБАЛСКИ САВЕЗ ВОЈВОДИНЕ ОДРЖАО СЕДНИЦУ ЕЛЕКТРОНСКИМ ПУТЕМ

Због актуелне епидемиолошке ситуације у земљи по први пут у историји Фудбалског савеза Војводине одржана је седница Извршног одбора електронским путем. Седницом је председавао председник Фудбалског савеза Војводине Драган Симовић, а након усвајања записника са претходне седнице Извршног одбора усвојено је и низ важних одлука везаних за почетак нове такмичарске сезоне.

Генерални секретар Фудбалског савеза Војводине Миодраг Цвијић истакао је да је овај савез спреман за почетак такмичења у лигама који је предвиђен за 15. август 2020. године, док је завршетак јесењег дела предвиђен за крај новембра 2020. године. Реч је о Српској лиги – група Војводина, која ће у наредној сезони бројати чак 20 клубова, у којој је од клубова из кулске општине Фудбалски клуб „Хајдук 1912“ и Војвођанским фудбалским лигама, север, исток и југ. У Војвођанској лиги група север, која ће бројати 18 екипа, од клубова из кулске општине је Фудбалски клуб „Црвенка“.

Усвојене су и Пропозиције свих такмичења под ингеренцијом Фудбалског савеза Војводине, а именовани су надлежни такмичарски, дисциплински и судијски органи за предстојећу сезону.

Извор: Општина Кула