FULL FEEL POBEDNIK FUTSAL LIGE SUBOTICE

Trijumfom ekipe Full Feel završena je Futsal Liga Subotice koja je trajala skoro tri meseca. Deset ekipa odigrala su devet uzbudljivih kola na terenima SC Arena, navodi subotica.info.

Po rečima organizatora Gorana Popovića i Nebojše Marunića, ekipe su pohvalile organizaciju ovakve Lige. – Organizovali smo Futsal Ligu Subotice jer smatramo da je to nedostajalo u Gradu koji ima veliki broj zaljubljenika u mali fudbal. U prvoj sezoni prijavilo se deset ekipa koji su svake nedelje odigrali po jedno kolo. Već sada imamo zainteresovanih novih ekipa koje žele da se priključe ovoj Ligi koja će svoju novu sezonu početi u septembru mesecu. Smatram da imamo kvalitetnih igrača i ekipa kojima će ova Liga pomoći da se uigraju i pripreme za nastupe na Novogodišnjem turniru koji okuplja izuzetno kvalitetne ekipe. Hvala svim ekipama koji su nam dali poverenje i takmičili se u ovoj prvoj sezoni. Zahvalili bi se i Sportskom savezu Subotice koji su nam savetima pomogli u organizaciji, kao i gradskoj sudijskoj organizaciji i fizioterapeutu Gaboru Romiću. Posebnu zahvalnost dugujemo i firmi All Pack koja je pomogla da se ovaj projekat uspešno realizuje. 

Po završetku poslednje utakmice 9. kola nagrađene su tri prvoplasirane ekipe i proglašeni najbolji pojednici. Pobednik Lige je ekipa Full Feel koja je u 9. kola zabeležila 8 pobeda i samo jedan nerešen rezultat. Druga pozicija bila je neizvesna do poslednjeg kola, dve ekipe su sakupile po 19 bodova, ali zbog bolje gol razlike vicešampion je ekipa NTM,dok je treće mesto pripalo Europartneru. Medalje za tri prvoplasirane ekipe podelili su Goran Popović i Nebojša Marunić, dok je pehare dodelio Dejan Vuković, generalni sekretar Sportskog saveza Subotice.

Najbolji golman Lige je Igor Sabo iz ekipe Full Feel, najbolji strelac Miodrag Guberinić iz ekipe Kraljevina Srbije Optimum šped, dok je za najboljeg igrača proglašen Stevo Kopanja takođe iz redova novog prvaka, ekipe Full Feel.    

Izvor: subotica.info