GERECKI I IGOR SAKACH U KLUBU MLADOST

Rokenrol stiže u grad! 

Sa velikim uzbuđenjem najavljujemo koncert benda Gerecki i kantautora Igora Sakacha koji će se održati u petak, 23. februara, sa početkom u 21h u Clubu Mladost. Garantujemo veče ispunjeno energijom i strašću prema muzici, nezaboravan doživljaj za sve ljubitelje dobrog zvuka, navodi subotica.info

Detalji događaja: 

Datum i Vreme: Petak, 23. februar, 21:00 časova 

Mesto: Club Mladost, Subotica 

Ulaz: 400 dinara 

 

GERECKI – Alt rok bend iz Novog Sada čija muzika je prožeta brojnim zvucima iz prošlosti, mahom iz 70-ih godina, elementima ublažene psihodelije i kamernog popa, isporučenih na savremen način. Iza sebe imaju jedan album koji slušalačkoj pažnji pruža ugođaj posvećenog i nadahnutog rokenrola na tragu starih majstora. 

Poslušajte: 

Šuma Gereckog, live session – YouTube link 

Ceo album – Bandcamp link 

IGOR SAKACH – Talentovani muzičar, gitarista i multi-instrumentalista iz Novog Sada. Njegova muzika kombinuje različite žanrove, mahom u domenu roka i popa stvarajući prepoznatljiv i emotivan stil. 2023. godine objavljuje debi album „Introducing Igor Sakach”, predstavljajući svoj autorski zvuk. Sa pratećim sastavom je aktivan od ove godine i promovišući svoj album prvenac, a nedavno je sa numerom “Ne mogu sam” odneo pobedu na 39. legendarnom Festivalu akustičarske muzike u Sivcu. 

Poslušajte: 

Ne mogu sam – https://www.youtube.com/watch?v=jzByhxH3ZHM

Pozivamo sve ljubitelje dobre svirke i rokenrola zvuka da nam se pridruže na ovom nezaboravnom događaju koji će zasigurno uzburkati energiju Subotice. 

Za dodatne informacije posetite: https://www.facebook.com/events/1421847641748289 

Hvala na pažnji i vidimo se na koncertu Gereckog i Igora Sakacha!

Izvor: subotica.info