GOSPOĐINČANI POKAZALI DA ZNAJU DA POBEĐUJU I NA GOSTUJUĆEM TERENU

U Novom Sadu je 13.04.2019.godine odigrana prvenstvena utakmica 19.kola Gradske lige Novi Sad između F.K. Železničar i F.K. Jedinstvo iz Gospođinaca.

Prvi gol postignut je već u 15.minutu ali je poništen zbog navodne ofsajd pozicije u kojoj se našao fudbaler gostiju Mladen Tepić.

Ovo je još više motivisalo fudbalere Jedinstva i već u 35.minutu postižu gol za vođstvo od 0 : 1.

Ovaj gol je postignut zahvaljujući isključivo timskoj igri fudbalera Jedinstva, nakon što je Malinović uputio centar šut sa desne strane, Mladen Tepić je odigrao povratnu loptu sa druge stative Zdravku Saviću a on ju je prosledio u mrežu gola domaćina.

Drugi gol za fudbalere gostiju je usledio nakon solo prodora Zdravka Savića i njegovog prizemnog šuta sa otprilike 18. metara.

Fudbaleri Jedinstva su otišli na odmor sa dva gola prednosti 0 : 2.

U nastavku utakmice fudbaleri Jedinstva nastavili su da pritiskaju domaćine i iz jedne lepe akcije poveli su sa 0 : 3, ovaj gol je postignut nakon što je Mladen Tepić poslao sjajan pas preko zadnje linije, loptu je prihvatio Miloš Pinjo koji je obišao golmana i postigao ovaj gol.

Četvrti pogodak za goste nastao je nakon sjajnog šuta Siniše Kezije sa nekih 30 metara, lopta je pogodila prečku i odbila se do Miloša Pinjo koji ju je snažno šutirao pored nemoćnog golmana domaćina 0 : 4.

Fudbaleri Jedinstva imali su još nekoliko prilika koje nisu uspeli da realizuju i to isključivo zbog dobrih procena golmana Železničara.

„Ekipa Železničara je do sada najbolja ekipa sa kojom smo igrali u ovoj polusezoni, organizovani su i fizički spremni. Međutim mi smo u utakmicu ušli isključivo sa željom da pobedimo, od početka do kraja utakmice igrali smo bez greške. Po mom mišljenju ovo je bila jedna savršena utakmica“, izjavio je kapiten F.K. Jedinstvo Gospođinci Petar Bubnjević.

Ovo je bila jedna važna utakmica za fudbalere Jedinstva, pokazali su veoma veliku želju za pobedom i svojom timskom igrom došli do nje.

Ako ovako nastave fudbaleri Jedinstva će ostvariti na kraju ove polusezone svoj zacrtan cilj a to je jedno od prva tri mesta na tabeli i odlazak u viši rang takmičenja.

Za vojvodjanske: M. Živković