ГРАД ПРУЖА РУКОМЕТАШИМА “КИКИНДЕ ГРИНДЕX” ЈАСНУ И НЕДВИСМИСЛЕНУ ПОДРШКУ

Градоначелник Кикинде, Павле Марков, пожелео је нашим рукометашима пуно успеха у наставку сезоне и победу против лидера на табели АРКУС лиге. У утакмици против панчевачког “Динама”, на клупи “Кикинде Гриндеx” званично ће дебитовати прослављени тренер Недељко Матић. Он је “плаве” преузео почетком јануара. Градоначелник не сумња да ће у суботу трибина “Језера”, у новом наранџастом руху, бити испуњена до последњег места:

– Град Кикинда овом клубу пружа јасну и недвосмислену подршку. Велику пажњу поклањамо школском спорту и младима. У случају “Кикинде Гриндеx” настојимо да испратимо и врхунски спорт. Њихови резултати су за сваку похвалу, а и они су заслужни за афирмацију Кикинде и њен добар спортски имиџ. Неће бити лако у дуелу са “Динамом”, као што неће бити лако ни да се домогну плеј оф фазе. Сигуран сам да публику неће разочарати- нагласио је Марков. С умереним оптимизмом на предстојећу утакмицу и наставак сезоне гледа и Војислав Булатовић, спортски директор “Кикинде Гриндеx”:

– Наш ростер је скраћен, па ћемо настојати да га попунимо са једним беком. Објективно нам недостају два играча, али смо се у међувремену ојачали на тактичном плану. Добили смо врсног тренера. Можда резултати неће бити видљиви на првој утакмици, али сигурно хоће већ за неколико седмица- категоричан је Булатовић, док нови тренер “Кикинде Гриндеx” наглашава да су његови момци силно мотивисани:

– У случају повољног исхода меча, значај наше победе против “Динама” биће већи. Верујем да су играчи спремни и да ће пружити максимум. Који су крајњи домети ове екипе још не могу да оценим, али је наш крајњи циљ пласман у плеј оф- јасан је Матић. Он ће до краја сезоне моћи да рачуна на услуге Милана Лисице:

– Тачно је да сам преговарао са нишким “Железничаром”. Нисмо нашли заједнички језик, па је логичан избор био да останем у овом клубу. Ово је моја трећа сезона у “Кикинди Гриндеx”. Мислим да у крцатом “Језером” можемо да изборимо победу против “Динама” – поручио је миљеник кикиндске рукометне публике.

Извор: Град Кикинда