ГРАД ВРШАЦ И ОВЕ ГОДИНЕ ОБЕЗБЕДИО ПАКЕТИЋЕ ЗА ВРШАЧКЕ МАЛИШАНЕ

Град Вршац је и ове године обезбедио новогодишње пакетиће за своје најмлађе суграђане, који ће вршачким малишанима бити додељени у понедељак 27. децембра у Конгресно-музичкој дворани Центра Миленијум, док ће сва села обићи дечји караван са Деда Мразом. Право на пакетиће имају сва деца са територије Града рођена од 2011. до 2021. године.

Град Вршац позива родитеље да сву децу овог узраста са територије Града Вршца пријаве за пакетиће, почев од петка 10. па до 20. децембра, на форми за пријаву на сајту Града Вршца http://vrsac.com/paketici.aspx?Lang=cir&Pid=4 или попуњавањем писане пријаве у Великој сали Градске куће, сваким радним даном од 10 до 18, а викендом од 10 до 14 часова, док ће на селима пријаве бити организоване у месним канцеларијама од понедељка 13.12.2021. Ваучери за подизање пакетића моћи ће да се преузму у Градској кући од 23. децембра.

Град Вршац ове године решио је да изненади и обрадује још више малишана него претходних година. Наиме, досадашња пракса била је да пакетиће добију сва деца узраста до 7 година, али ове године Деда Мраз ће даривати и школску децу рођену 2011. и млађе. За све малишане обезбеђено је и сликање са Деда Мразом, као и бесплатан новогодишњи календар са фотографијом. Све ово наставак је једне лепе традиције у којој Град Вршац дарује своје најмлађе, а ове године осим већег броја деце која ће добити пакетиће, њих преко 4.500 припремљен је и богат новогодишњи програм.

За све малишане који ће добити пакетић од Града Вршца, Народно позориште „Стерија“ припремило је дечји спектакл „Бајка о пријатељству“, инспирисан „Чаробњаком из Оза“ и „Снежном краљицом“, који ће у Конгресној дворани бити изведен у два термина на дан доделе пакетића.

Тачан распоред поделе пакетића по узрастима и почетка дечје представе биће назначени на ваучеру. Такође, сви додатни детаљи биће објављени и путем средстава јавног информисања, друштвених мрежа и портала Града http://www.vrsac.org.rs/

Извор: Град Вршац