ГРАДОНАЧЕЛНИК И “КИКИНДСКИ БЕБИ КЛУБ” ДАРОВАЛИ РОДИТЕЉЕ И ЊИХОВЕ МАЛИШАНЕ

Павле Марков, градоначелник Кикинде, уручио је данас 82 беби пакета родитељима малишана који су рођени током септембра и октобра. Појединачна вредност пакета износи око 8.000 динара, а обухвата мултифукционалну столицу, торбу и беби опрему. Градочелник је подсетио да се ова акција реализује већ четири године са идејом да “Кикиндски беби клуб”, малим знаком пажње, покаже добру вољу и на конкретан начин помогне родитељима. Да ова акција акција младим родитељима пуно значи, потврдила нам је Пирошка Каналаш Куновац из Нових Козараца:

– Николина се родила пре два месеца, док њена старија сестра Милијана има три године. Већ нас је једном обрадовао “Кикиндски беби клуб”, али тада беби пакет није подразумевао и ову мултифукционалну столицу. Баш ће нам добро доћи. Значи нам сваки знак пажње, али и оваква конкретна помоћ. Не делим мишљење неких младих парова којима су посао и каријера важнији од деце. Знате, деца увек доносе срећу. Све после дође на своје место – казала је ова млада мајка. Слични размишља и Ивана Вујиновић из Банатског Великог Села:

– Николину сам родила пре два и по месеца. Чула сам за активности “Кикиндског беби клуба”. Нећу рећи ништа ново ако потврдим да је добра и да родитељима пуно значи – казала је она.

Извор: Град Кикинда