ГРАДОНАЧЕЛНИК МИЛОШ ВУЧЕВИЋ ПОЛАЖЕ РАЧУНЕ ГРАЂАНИМА, А НЕ КРИМИНАЛЦИМА

Поводом још једне у низу бесмислених изјава председника Градског одбора  Народне странке Борислава Новаковића да је градоначелник Милош Вучевић доделио посао фирми „Монтоп ХРС Д.О.О.“, Градски одбор Српске напредне странке поручује дотичном господину да је показао основно незнање о томе како град функционише. Као некадашњи први човек Новог Сада, Новаковић би требао да зна да у надлежности градоначелника није додељивање било каквих послова. У овом случају фирму „Монтоп ХРС Д.О.О.“ ангажовало је Јавно градско саобраћајно предузеће „Нови Сад“. То што је у доба Демократске странке, чији је Новаковић био високи функционер, то била пракса, уз обавезан проценат, је навика које бивши и садашњи припадници те странке не могу да се одвикну.

            Градски одбор Српске напредне странке у Новом Саду позива Борислава Новаковића да, уколико има сазнања о било каквим коруптивним везама градоначелника Новог Сада Милоша Вучевића са било којим криминалцем или криминалном групом, то пријави надлежним органима са свим доказима, уколико их поседује. Сем надлежним државним органима, којима је, уколико то икада буде било потребно,  на располагању 24 часа, градоначелник Новог Сада рачуне полаже искључиво грађанима Новог Сада, а никако доказаним криминалцима попут Борислава Новаковића, доктора за коруптивне радње.

            Господин Новаковић би, уколико је упознат са резултатима избора у последњих девет година, морао да зна коме народ Србије, Војводине и Новог Сада и због чега указује поверење. Такође би морало да му буде познато да нисмо сви исти и да не припадамо политичком брлогу у којем он плива заједно са којекаквим Јеремићима, Ђиласима, Шолацима, Тепићкама и њима сличнима.