GRANIČAR SA POJAČANIM TIMOM „PUCA“ NA VIŠI RANG

Fudbalski klub „Graničar“ iz Obreža, član Međuopštinske lige Srem – Istok, započeo je pripreme za nastavak prvenstva. Prvoj prozivci trenera Dejana Orlovića, u sportskoj hali u Donjem Tovarniku, odazvalo se dvadesetak fudbalera.

„Prvi deo sezone završili smo na deobi šestog i sedmog mesta. U suštini možemo biti zadovoljni ostvarenim rezultatima i plasmanom, iako mislimo da je moglo i bolje. Pokušaćemo da na najbolji način iskoristimo preostalo vreme do prvog prolećnog kola. U početku, radićemo dva puta nedeljno u hali. Između ostalog, u planu nam je odigravanje pet kontrolnih utakmica, gde će nam biti renomirani rivali: Partizan iz Vitojevaca, Donji Petrovci, Jedinstvo iz Platičeva. Najverovatnije, da ćemo igrati i protiv Napretka iz Popinaca. Za sada, pojačali smo tim sa više kvalitetnih fudbalera: Laketić, Trajković i Ranković iz Budućnosti (Dobanovci), Obradović i Devrnja iz Šumara (Ogar). Klub su napustili: Lisulov, Marković i Balaban. Ako bude išlo sve po planu, cilj nam je da prolećni deo sezone završimo bez poraza“ – kaže trener Orlović.

Svetislav Knežević je u Graničaru najiskusniji fudbaler i smatra da, ukoliko žele da budu uspešniji, moraju popraviti igru na gostovanjima.

„Pokušaćemo da što više zakomplikujemo stanje u gornjoj polovini tabele, a to možemo sa ovim novim igračima, za koje smatram da su vrlo kvalitetni. Za najozbiljnije kandidate za mesta koja vode diretno u viši rang ili kroz baraž, ubrajam Srem iz Sremskih Mihaljevaca i Sremac iz Dobrinaca. Naravno, i Graničar vidim kao ekipu, koja bi mogla obeležiti drugi deo sezone“ – ističe Knežević.

Izvor: Opština Pećinci